Trädfällning i Haninge innan vi bygger ny altan

Trädfällning i Haninge innan vi bygger ny altan

Hejsan på er

Den här veckan ska vi få hjälp av en firma i Haninge som är experter på trädfällning. Vi har träd som växer ganska nära huset och nu ska vi fälla de för att bygga en altan som går runt två sidor av huset. Så dels för att få utrymme och plats ska vi ta bort träden men också för att vi inte vill riskera att de blåser omkull på huset då de är ganska gamla och ser ut som att de börjat ruttna en del. Vi har en firma som ska hjälpa oss att dra igång bygget av altanen i juni.

Först hade vi tänkt låta träden vara men när vi konsulterade med byggfirman som ska bygga altanen så rådde de oss att ta ner träden. Tur att vi fick tag på en firma här i Huddinge som hade tid att hjälpa oss att lösa det innan de ska sätta igång med bygget. Hade det varit väldigt små träd och som stått en bir från huset så kanske man hade kunnat göra det själv men det bästa är ju att ta hjälp för det finns ju många risker när man ska göra trädfällning.

Vi ser så mycket fram emot att få våran stora härliga altan och så hoppas vi att det blir en lång fin och solig sommar så vi kan vara där ute och njuta mycket. Vi har sett ut både möbler och inredning som vi ska ha där sen. Det som behövdes beställas är beställt så att vi ska inte riskerar att behöva stå hela sommaren utan några utemöbler. Man vet ju att många köper det nu när sommaren närmar sig så har man otur då så kan ju ens egna favoriter ta slut. Ha nu en helt underbar dag!


Kommentarer är stängda.