Takläggare lägger om taket på sommarstugan i Varberg

Takläggare lägger om taket på sommarstugan i Varberg

Hej på er alla goa och glada

Just nu har vi en takläggare som byter vårt tak på sommarstugan i Varberg. Vi köpte den lilla stugan tidigare i våras och visste att vi kommer behöva lägga om taket innan nästa vinter. Vi blev då väldigt glada att vi hann få tag på en takläggare som hinner göra om taket innan vi ska spendera våran semester där. Stugan är ju inte så stor men det är inget jobb för varken mig eller min man, man vill ju att det ska bli gjort bra och säkert av en kunnig hantverkare.

Jag är inte avundsjuk på takläggare som behöver jobba på höga höjder, jag klarar ju knappt av att ställa mig på köksstolen om jag ska nå något högt uppe i ett skåp utan att få svindel. Jag ser så mycket fram emot att få vara i stugan i sommar och få pyssla om och gör iordning. Det var bara taket som var lite brådskande och nödvändigt, det andra är bara ytliga saker så som målning och tapetsering och sånt.

Om kvällarna efter jobbet sitter jag och kikar på möbler och inredning som kan passa men jag har lovat att inte köpa för mycket och inte allt på samma gång. Man får liksom ta lite i taget och se så att det känns bra och passar. För ofta tycker jag i alla fall att det tar lite tid innan man verkligen bestämt hur man vill ha det möblerat när man flyttar till nytt. Då är det bättre att köpa lite grejer i taget och sen fylla på och komplettera. Vi har lite grejer här hemma som vi ska ta med också så vi behöver inte köpa allt nytt och det är ju också skönt. Hoppas ni har en riktigt härlig dag och att ni snart med får en skön semester. Kram!


Kommentarer är stängda.