Nyproduktion i Ljungby

Nyproduktion i Ljungby

Hej på er!

I mitt område här i Ljungby håller de på med en väldigt spännande nyproduktion, superfint hus och i ett väldigt fint område. Jag skulle gärna kunna tänka mig en lägenhet i det huset, men samtidigt tycker jag det är lite läskigt att köpa en lägenhet som inte är färdig. Bilderna över planritningarna och allting ser jättefint ut, men det är en dock bara ritningar och bilder som är gjorda i datorn. På samma gång är det också så att om man ska investera in en nyproduktion och vänta drygt ett år på att det ska bli klart, då måste man ju också vara säker på att det är här man vill stanna och bo.

Jag tror att jag vill det, men har ändå lite svårt att säga säkert. Det känns ändå som ett bra läge att investera och jag har sparat till handpenning ett bra tag, så jag skulle ha till en trea i det huset. Det har jag räknat ut. Även om jag än så länge bor själv så vill jag ha en rymlig lägenhet så att det finns plats för en person till och så småningom en liten, så att vi inte behöver flytta det första vi gör. Längre fram vill jag gärna bo i hus, men det gör inget om det blir några år fram. Så tänker man ändå att man ska bo i lägenheten några år då hinner ju värdet förhoppningsvis stiga så att det blir en bra investering.

Ljungby är ju väldigt litet, men också väldigt mysigt. Jag har bott iväg på andra platser också, men valde att flytta tillbaka hit som jag är uppvuxen för ett par år sedan. Det är nog väldigt vanligt att man gör just så. När man testat att bo på andra platser och sedan blir lite äldre så inser man att man saknar platsen man kom från. Vi får helt enkelt se om det blir att investera i en nyproduktion eller om jag kommer på andra tankar. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.