Flyttbil och släpvagnar i Oskarshamn

Flyttbil och släpvagnar i Oskarshamn

Hej på er, hoppas ni haft en fin helg och att ni har en härlig start på den nya veckan!

Om två helger så flyttar jag och min sambo ihop i vår första gemensamma lägenhet som vi fått tag på i Oskarshamn. Det är en mysig och fin trea med balkong och jag tror vi kommer trivas superbra. Vi har faktiskt redan bokat flyttbil och från en firma som hyr ut det och släpvagnar, för när det är sista helgen i månaden så vet man att alla släpvagnar och små flyttlastbilar blir upptagna och uthyrda, så det gäller att vara ute i god tid.

Vi har ingen särskilt stor bil så vi tyckte det var smidigast att hyra en. Eftersom jag inte är så glad i att köra med släpvagn så kände vi att det var bäst att hyra en flyttbil istället, för då kan vi båda turas om att köra den och våran egen bil. Vi kommer denna helgen som kommer att flytta mina grejer till honom, så att vi kan tömma och städa den och bara ha ett ställe att flytta från nästa helg. Det kommer bli en del att rodda med och lite stökigt, men man vet ju att det bara är tillfälligt och att det sedan kommer bli jättebra. När man vet att det är under en kort period så kan man ha överseende och mer tålamod.

Jag gillar ju annars att ha ordning och reda, så det lär nog krypa lite i mig under tiden, men det ska gå bra. Jag ser så mycket fram emot att bli sambo på riktigt. Fördelen med att flytta tycker jag är också att man alltid får tagit tag i att rensa ut ordentligt, mer än vanligt liksom. För då ser man över vad man behöver och vill spara och vad man hellre kan göra sig av med. Så ifall jag inte uppdaterar så mycket här på bloggen den närmaste tiden så vet ni att det är för att vi står mitt i en flytt. Så länge önskar jag er en fin dag!


Kommentarer är stängda.