En duktig firma inom måleri

En duktig firma inom måleri

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra målare i Skövde med omnejd, och därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om detta. För ett tag sedan fick jag ett tips utav en kollega till mig, nämligen Hallborgs Måleri AB, som är ett professionellt företag inom måleri som min kollega anlitat flera gånger. Som ni säkert redan har koll på så flyttade jag och min man till en större lägenhet för inte så länge sedan, då vi ville ha fler rum, så att barnen skulle kunna få varsitt eget. Vi letade otroligt mycket efter ett företag som skulle kunna hjälpa oss med att måla om hemma hos oss, och vi blev så glada när vi äntligen kom i kontakt med Hallborgs Måleri AB, då detta kändes som ett perfekt alternativ för oss på en gång. Flera av de företag som vi tidigare varit i kontakt med, har tyvärr visat sig vara opålitliga och oprofessionella, vilket såklart har känts tråkigt.

De anställda hos Hallborgs Måleri AB arbetar otroligt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt hos ett företag, oavsett arbetsområde. De visade sig även vara väldigt kunniga och professionella inom det här med måleri, vilket såklart är det viktigaste. De hjälpte oss med färgsättning, för att vi skulle få det bästa tänkbara resultatet, och vi är så nöjda. Jag vill verkligen rekommendera er läsare som befinner er i Töreboda, Tibro, Karlsborg, Skövde, Mariestad, Skara eller Lidköping med omnejder att vända er till just Hallborgs Måleri AB. 


Kommentarer är stängda.